Søk i denne bloggen

mandag 3. januar 2011

Ut på tur!

Ut på tur, nærmere bestemt til København.
Jeg har nemlig funnet et av de mer fasinerende hotellene jeg har sett på lenge, og ikke lengere unna enn til København
Hotell Fox 61 rom, 21 kunstnere, 1000 ideer
Hvert rom er et individuelt stykke kunst - fra snodige komiske stiler til streng grafisk design, fra fantastiske gatekunst og japansk manga.
Du kan velge mellom rom i størrelse small, medium, large, x-large.

Her viser jeg bare et lite utvalg av de rommene som finnes på hotellet, det ble nesten vanskelig å velge for det var så mange spennende, flotte rom.
Artist info:
Birgit Amadori - Tyskland: Den tyske illustratøren Birgit Amadori har utviklet en rik eventyrverden. Hennes påvirkninger spenner fra det 19. århundre  og den tsjekkiske illustratøren Alfons Mucha til japansk mytologi og historie samt Manga stilen.
Artist info:
Kim Hiorthøy – Norway
Arbeidet til den unge norske designer, kunstner, musiker, filmskaper og fotograf Kim Hiorthøy gjør ham som en  svært spesiell type.
Artist info:
Rinzen - Australia: Denne Brisbane design har bidratt til å sette australsk design det internasjonale kartet de siste årene.
Artist info:
Geneviève Gauckler - Frankrike: Gauckler rike er den "magiske" side av grafikk programvare, der hun skaper fargerike, collaged, kaleidoskopisk mandala-aktig verdener definert av datagrafikk.
Artist info:
MASA - Venezuela: MASA er en venezuelansk "forfatter", art director og grafisk designer. I sitt arbeid klarer han å oppnå en unik blanding av europeisk og latinamerikansk sans for farge og form. Han kombinerer en latinamerikansk gate med en moderne grafisk stil, og produserer arbeider som er både lett og livlig, men likevel opprettholder en viss edge.
Artist info:
Container - Storbritannia: Illustrasjonene av London designerne Nicola Carter og Luise Vormittag som kaller seg "Container" er leken, romantisk og stemningsfulle. Deres collage samarbeid med fotografier og blekk tegning er svært tredimensjonale i at de "vokser" over gulv og vegger som multi-dimensjonale eventyr som har rømt fra sine bøker
 Kilde:Hotel Fox

Ønsker alle en flott ny uke!
Klem fra

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.Nydelig.Ønsker deg et riktig Godt Nytt år.Klem fra Bodil.

Hjertedamas blogg sa...

Tror jeg hadde valgt nr to eller det siste. Morsomme rom:DD Klemz

tove sa...

Morsomt
Klem Tove

Anonym sa...

Takk for titten.
Ønsker deg og dine et riktig Godt Nyttår.
Klem Mio

Anonym sa...

Hei.
Lekkert hotell,takk for titten.
Godt nyttår til deg.
Klem:)

Hellohello baby sa...

Så utrolig kult! Her vil jeg også bo! En venninne og meg planlegger å dra en tur til Køben snart. Her inne har det forresten blitt så flott! Ny layout som er kjempefin! Jeg har vært litt lite aktiv de siste 3 ukene, men nå er jula definitivt over!

Godt nyttår til deg, og takk så masse for all støtte til en fersk blogger som meg. Det har betydd masse! Gleder meg til å følge deg videre. Klem til deg :)

Lis Rylander Karlsson sa...

Aldeles fantastisk hotel! Jeg har 'desværre' rig mulighed for at overnatte hos gode venner mange steder i København, men disse rum kunne da nok få en til at ønske, at det simpelthen var nødvendigt at tage en nat på hotel:)

Godt nytår til dig!

Kh
Lis